Gå direkt till innehåll
Hem / Case / Areim Fastigheter

Areim Fastigheter

Areim investerar i en bättre framtid

Areim är en oberoende nordisk fondförvaltare och fastighetsägare som erbjuder fondförvaltning, fastighetsutveckling och rådgivning. Areim sätter människan först, omfamnar utmaningar och agerar med integritet i allt de gör. De är målinriktade och drivna individer som samarbetar kring alla möjligheter de tar sig an.

case-areim-mockup

Förbättrar morgondagen

Hållbarhet ligger varmt om hjärtat för Areim och innebär att göra världen till en bättre plats för kommande generationer. Deras hållbarhetsstrategi är integrerad i allt de gör och ligger i linje med affärsmålen: att leverera värde till alla intressenter genom att balansera starka finansiella resultat med hållbar utveckling. Areim vill göra det bästa för morgondagen, inte bara för idag.

Fondförvaltare och fastighetsägare med hjärta

Teamet i fokus

Deras mission är att göra det omöjliga möjligt och att ha kul längs vägen, för att åstadkomma det krävs ett dedikerat team. För Areim var det viktigt att lyfta teamet, att varje teammedlem hade sin egna sida och beskrivning samt att man ska kunna söka på varje person och olika positioner.
Se deras team

Sökbarhet av fastigheter

Det var även viktigt för Areim att kunna lista alla fastigheter samt att man skulle kunna söka på fastigheter i olika städer, länder, sektorer och kunna göra en frisökning av fastigheter.
Se deras fastigheter

Lekfull design och färger

Areims grafiska profil består av lekfulla färger, symboler och typsnitt, och det var viktigt att detta återspeglades i hemsidan.

Flerspråkig hemsida

Areim finns i fler Nordiska länder och hemsidan behövde ha stöd för både svenska och engelska, samt erbjuda möjligheten att lägga till ännu mer språk i framtiden.

Responsiv design

Hemsidan är optimerad för en responsiv design med mobil först i åtanke. Pigment ser alltid till att besökaren får en optimal användarupplevelse oavsett om hemsidan visas på en dator, surfplatta eller mobiltelefon.

Stöd för video

Pigment klippte ihop en video till Areim utifrån deras önskemål: de sökte en naturlig känsla på hemsidan och ville ha en film med inslag av fåglar, vattenfall och skog. Även om Areim är ett fastighetsbolag önskade de komma bort från känslan av kantiga fastigheter och istället gå mot en mer naturnära känsla.
webbyra-stockholm-personal-sergio

Vill ni också jobba med proffs?

Sergio vill gärna träffa dig isåfall.
Ring honom på 070-953 53 99, eller maila sergio@pigment.se

Skip to navigation