Gå direkt till innehåll
Hem / Case / Kraftköket
case-kraftkoket-herobild

Kraftköket

Maxade matlådor för optimalt träningsresultat

Kraftköket erbjuder färdiglagade matlådor framtagna av nutritionister och träningsexperter för att ge kroppen optimalt med energi och bättre återhämtning. Träningsmat behöver inte vara trist, tråkig och baserad på tillsatt protein. Kraftköket tillagar träningsmat baserat på naturliga råvaror utan tillsatser för att ge bästa möjliga smakupplevelse samt rätt mängd protein, kolhydrater, fett och kalorier.

casekraftkoket

Med fokus på bra kvalitet

Kraftköket lägger stor vikt vid råvarans kvalitet och gör inköp med omsorg från noga utvalda leverantörer, samt undviker onödiga tillsatser och e-ämnen. Alla matlådor är fullspäckade med vitaminer, mineraler och antiinflammatoriska råvaror för att boosta immunförsvaret och stärka kroppen efter träning.

Matlådor för maxat resultat

Kraftfullt namn

Pigment var med från början av processen och tog tillsammans med kunden fram en vision och affärsidé. Fler förslag på namn arbetades fram innan kunden bestämde sig för Kraftköket. Pigment designade därefter en kraftfull logotyp, där ikonen symboliserar en skivstång på rack i nordisk stil och är en ordlek för de två "k" som finns med i namnet.

Brand guide

En brand guide med typsnitt, färger och bildmanér designades i stil med logotypen för att symbolisera en kraftfull känsla.

Ikonbibliotek

Kraftköket var i behov av ikoner som kan användas på hemsidan, i tryckt material och på matlådor. Pigment hjälpte till att ta fram ett bibliotek av ikoner som kan användas för att symbolisera kött, fisk, vegetariskt, olika allergener etc.

Material för tryck

Även material för tryck togs fram, såsom etiketter för innehåll och näringsinformation, packlistor, lådor samt kläder.

Marknadsföring

Vi har designat varumärke och grafisk profil för att passa olika marknadsföringskanaler.

Enkelt köpflöde

Kraftköket erbjuder både en färdig meny samt möjligheten att plocka ihop en egen meny. Tanken bakom köpprocessen är att skapa ett optimalt flöde - att från första klick ta sig till utcheckning med så få steg som möjligt för en smidig upplevelse.
Se Kraftkökets meny

Näringsinformation

Kraftköket ville kunna visa näringsinnehåll med information om ingredienser, kalorier, vikt samt mängd protein, kolhydrater och fett för varje rätt. Pigment skapade därför en pop-up för varje rätt på hemsidan för att besökaren enkelt ska kunna se mer information.

Mobil först i åtanke

Hemsidan är optimerad för en responsiv design med mobil först i åtanke. Pigment ser alltid till att besökaren får en optimal användarupplevelse oavsett om hemsidan visas på en dator, surfplatta eller mobiltelefon.
webbyra-stockholm-personal-sergio

Vill ni också jobba med proffs?

Sergio vill gärna träffa dig isåfall.
Ring honom på 070-953 53 99, eller maila sergio@pigment.se

Alla Case Nästa Case
Skip to navigation