Gå direkt till innehåll
Hem / Case / Lillebil & Lillebud
lillebil-top-

Lillebil & Lillebud

Lillebil & Lillebud slår upp dörrarna till sin nya unika hemsida

Lillebil & Lillebud är nummer ett på lastbilsbud i Stockholm; ingen annan kan erbjuda samma hastighet eller kapacitet. Pigment ville återspegla denna professionalism och kvalitet genom att skapa en snygg, användarvänlig och snabb hemsida med fokus på unik design. Utforska deras värld på ett helt nytt sätt online!

case-lillebil

Lillebil ger sig inte förrän allt rullar som det ska

Lillebil och Lillebud kan tillsammans lösa alla typer av transporter. Deras fordonspark spänner från mindre budbilar till lastbilar i alla storlekar, med baklyft och lyftkran, samt kyltransporter. Den bredden är svårslagen och kanske är det därför allt fler väljer Lillebil och Lillebud som sin främsta leverantör av budtjänster.

Transporter du kan lita på

Att vårda ett arv.

Lillebil & Lillebud har sedan länge en inarbetad färgprofil som alla Stockholmare känner igen. Med hjälp av denna färgprofil och tydliga ikoner har vi tagit fram en webbdesign som i all sin enkelhet speglar det välkända varumärket Lillebil & Lillebud står för.

Fokus på snabb kontakt och sökbarhet

Lillebil önskade att deras kunder snabbt skulle kunna kontakta dem genom en kontaktruta med kontaktinformation som var synlig på hela hemsidan. Det var även viktigt att besökarna smidigt och enkelt skulle kunna söka på hela hemsidan efter viktig information.

Skapa förtroende

Genom att rekrytera rätt personal har Lillebil varit det självklara valet för transporter sedan 1971. Vi har lyft fram både den långa erfarenheten och personalen på hemsidan för att skapa ett förtroende som över tid bygger framgång.

Responsiv design

Hemsidan är optimerad för en responsiv design med mobil först i åtanke, då många av Lillebil & Lillebuds kunder besöker hemsidan från mobilen. Pigment ser alltid till att besökaren får en optimal användarupplevelse oavsett om hemsidan visas på en dator, surfplatta eller mobiltelefon.
webbyra-stockholm-personal-sergio

Vill ni också jobba med proffs?

Sergio vill gärna träffa dig isåfall.
Ring honom på 070-953 53 99, eller maila sergio@pigment.se

Skip to navigation