Gå direkt till innehåll
Hem / Case / Trade Partners Sweden
case-tp-hero-2

Trade Partners Sweden

En hemsida med allt som Trade Partners Sweden och deras besökare behöver

Åt Trade Partners Sweden, ett internationellt affärsnätverk med medlemmar inom olika branscher som mode, möbler & inredning, mat & dryck med flera, har vi levererat en skräddarsydd WordPress-hemsida med ett lättadministerat admin. Med en balans av UX/UI-design, systemintegrationer och projektledning skapade vi en personlig hemsida med de verktygen som både Trade Partners Sweden och deras besökare behöver.

case-tradepartner-web

Med uppdraget att skapa de bästa förutsättningarna för företag och stödja deras framgång

Trade Partners Sweden är ett internationellt affärsnätverk med medlemmar inom olika branscher som mode, möbler & inredning, mat & dryck samt industrin. Deras uppdrag är att skapa de bästa förutsättningarna för företag och stödja deras framgång. Med har över 100 års erfarenhet inom nationell och internationell handel och medetablerade samarbeten med affärsnätverk, organisationer och makthavare, är de en stark röst och ett kvalificerat stöd i affärsvärlden. Trade Partners Sweden är också grundare och förvaltare av Stockholm Fashion District, som stödjer modeindustrin i Sverige.

Känn tryggheten

Trade Partners Sweden erbjuder en rad tjänster som bland annat seminarier, digital affärsjuridik och en avtalsshop. Där kan man enkelt söka och klicka hem de avtal som man behöver. Till exempel när man hittat en ny affärspartner.

Som medlem hos Trade Partners Sweden

Besökaren kan nu ta del av en stork kunskapsbank för företagare på Trade Partner Swedens hemsida. Där hittar man aktuella artiklar skriva av experter. Som medlem i Trade Partners Sweden får du även rådgivning från deras experter.

Stilrent och skandinaviskt

De har sedan länge en inarbetad grafisk profil som deras medlemmar känner igen. Med hjälp av denna färgprofil och ikoner har vi tagit fram en webbdesign som i sin enkelhet speglar Trade Partners Sweden.

Jordnära färgskala

Med din jordnära färgskala i kombination med kontraster i typsnitt och bildspråk skapas ett minimalistiskt och stramt, skandinaviskt formspråk som speglar Trade Partners Swedens personlighet väl.

Rådgivning och stöd även
när du är på språng

Hemsidan är optimerad för en responsiv design med mobil först i åtanke, då många besökare använder hemsidan från mobilen. Pigment ser alltid till att besökaren får en optimal användarupplevelse oavsett om hemsidan visas på en dator, surfplatta eller mobiltelefon.
webbyra-stockholm-personal-sergio

Vill ni också jobba med proffs?

Sergio vill gärna träffa dig isåfall.
Ring honom på 070-953 53 99, eller maila sergio@pigment.se

Skip to navigation