Gå direkt till innehåll
Hem / Case / Bio Fågel Blå
case-fagelbla-hero-1

Bio Fågel Blå

Bio Fågel Blå - En klassiker i nya kläder

Sedan invigningen 1926 har Bio Fågel Blå gått från att vara en folkkär biograf till att bli teaterskola för att sedan läggas ner i slutet av 90-talet. Nu har biografen restaurerats, fått nytt liv och nya kläder. I samband med detta fick Pigment förfrågan om att ta fram deras nya hemsida. Hemsidan erbjuder funktionalitet som biljettbokning via en integration till biljettbokningsystemet My Cloud Cinema och har en tydlig 20-tals känsla i sitt uttryck.

 

case-fagelbla-web-1

En biograf i sitt slag

Hos Bio Fågel Blå kan den som bestämmer sig för ett besök inte bara titta på klassika rullar eller de senaste storfilmerna. Man kan även få sig en bit mat eller en lyxig drink i deras Bar & Bistro. För att få fram den autentiska känslan hos biografen har vi lagt mycket vikt på att få fram en passande UX/UI design. Dels för att skapa en fin användarresa för besökaren men även för att spegla känslan av 1920-tal, lyx och kultur som sitter i väggarna i lokalen.

Boka biljetter med ett klick

Via en integration till biljettbokningsystemet My Cloud Cinema har hemsidan fått ett lättnavigerat bokningsflöde. Välj din film, platser och tid och ha dina biljetter i ett kick!

Sobert 1920-tal

Hos Bio Fågel Blå sitter kulturen och andan i väggarna. För att lyckas återspegla känslan på webben har stor vikt lagts på tonalitet och uttryck. En sober färgskala har tagits fram tillsammans med typsnitt som har tydliga inslag av 1920-talets karaktäristiska uttryck.

Boka dina biljetter från mobilen

Hemsidan är optimerad för en responsiv design i åtanke, då många av biografens besökare besöker och bokar biljetter från mobilen. Vi ser alltid till att besökaren får en optimal användarupplevelse oavsett om hemsidan visas på en dator, surfplatta eller i en mobiltelefon.
webbyra-stockholm-personal-sergio

Vill ni också jobba med proffs?

Sergio vill gärna träffa dig isåfall.
Ring honom på 070-953 53 99, eller maila sergio@pigment.se

Skip to navigation