Gå direkt till innehåll
Hem / Case / Svenska Båtunionen
case-batunionen-hero-3

Svenska Båtunionen

Svenska Båtunionen - en ideel organisation och samlingsplats för Sveriges alla båtklubbar och båtförbund

När Svenska Båtunionen hörde av sig till oss på Pigment Webbyrå med sin förfrågan så tackade vi glatt ja. De var i behov av en ny hemsida med en rad spännande funktioner. Bland annat en API-integration mot inloggningsportalen BAS där alla båtklubbar anslutna till BAS visas i en interaktiv karta, en unik och lättnavigerad UX/UI design som fungerar både för båtunionen och för de anslutna förbund och klubbar som vill ha samma kläder. Stort fokus har lagts på att skapa en god navigation på hemsidan, framförallt för blivande båtförbund och båtklubbar som vill ansluta sig till Svenska Båtunionen.

case-batunionen-web

Löpande projekt med nya hemsidor till vaje ny båtförbund och klubb som ansluter sig

De båtförbund och klubbar som ansluter sig till Svenska Båtunionen får möjligheten att anpassa sin hemsida med Båtunionens profil. Tillsammans med Båtunionen tog vi fram en fördefinierad mall för dessa hemsidor som uppfyller de behov som båtförbunden och klubbarna har. Mallen utgår från Svenska Båtunionens profil och personaliseras med båtklubbens egna logotyp.

Många möjligheter för medlemmar

Via Svenska Båtunionen kan medlemmar administrera sitt medlemskap, få support, söka finansiellt stöd och hantera försäkringar. Blivande medlemmar ansöker enkelt om medlemskap här.

Närmare en miljon fritidsbåtar i Sverige

Sedan 1928 har Svenska Båtunionen bedrivit sin verksamhet. Och idag organiserar de drygt 900 av de 1 000 båtklubbar som beräknas finnas i landet.

Agera säkert till sjöss

Svenska Unionen erbjuder sina medlemmar viktig information för ett säkert båtliv. Teman som miljö, utbildningar och säkerhet är genomgående på hemsidan. Besökaren får ta del av informationen via bland annat webinars och detaljerad information.

Responsiv design

Hemsidan är optimerad för en responsiv design med mobil först i åtanke, då många av Svenska Båtunionens besökare når hemsidan från mobilen. Pigment ser alltid till att besökaren får en optimal användarupplevelse oavsett om hemsidan visas på en dator, surfplatta eller mobiltelefon.
webbyra-stockholm-personal-sergio

Vill ni också jobba med proffs?

Sergio vill gärna träffa dig isåfall.
Ring honom på 070-953 53 99, eller maila sergio@pigment.se

Skip to navigation