Gå direkt till innehåll
Hem / Case / Braive
case-braive-hero-1

Braive

Hos Braive kombineras AI med professionell expertis

Braive är en AI-driven plattform som erbjuder behandlingar för mental hälsa. De erbjuder skräddarsydda behandlingar för att ge effektiv och personlig vård. Plattformen innefattar användarvänliga behandlingsförlopp, stöd för terapeuter och patienter, samt en AI-baserad Co-pilot som stöttar behandlingen. Genom samarbete med Braive har vi tagit fram en moden, användarvänlig webbplats där UX/UI design legat i fokus.

case-braive-web-3

Vård med hjälp av AI

Braive använder sig av AI-driven användarsupport. Det innebär att varje användare kan maximera sin effektivitet genom att rikta fokus på det som är mest relevant. Med den här metodiken förbättras inte bara resultaten av behandlingen utan också möjligheten för varje terapeut att hjälpa fler patienter.

Individuell behandling

Med braive får varje patient en indivuduell behandlingsplan som enkelt nås via ett personligt konto. Kontot har en lättnavigerad användarresa och patienten kan enkelt nå den information som terapeuten delat ut samt se sin progression. Nu kan du genomföra din behandling inom mental hälsa vart du än befinner dig!

Braives plattform säkerställer effektiv vård

Design som ger värme och skicklighet

Uppdraget för Braive var att ta fram ett formspråk och UX / UI deign som speglar dem. Under ett kreativt samarbete med kunden och med värdeorden "vård", "värme", "nordiskt" och "tech" i åtanke, togs färger, typsnitt, ikoner, illustrationer, animationer och bilder fram.

Video för tydlighet

Braives plattform leder terapeuter och patienter genom skräddarsydda behandlingsförlopp med hjälp av innovativa metoder och verktyg. För att illustrera processen fick vi på Pigment i uppdrag att göra en animerad film för att beskriva behandlingsförloppet.

Ta del av Bravie oavsett var du befinner dig

Hemsidan är optimerad för en responsiv design i åtanke, då många av Braives besökare och patienter besöker hemsidan från mobilen. Pigment ser alltid till att besökaren får en optimal användarupplevelse oavsett om hemsidan visas på en dator, surfplatta eller mobiltelefon.
webbyra-stockholm-personal-sergio

Would you also like to work with professionals?

Sergio would like to meet you in that case.
Call him at 070-953 53 99, or email sergio@pigment.se

Skip to navigation