Gå direkt till innehåll
Hem / Case / Rotating Seals
case-rotatingseals-hero

Rotating Seals

Rotating Seals är specialister på mekaniska tätningslösningar

När Rotating Seals ville ta steget in i den digitala världen med sin affärsidé om mekaniska tätningslösningar för tillverkare av roterande utrustning inom vätskehanteringsindustrin, valde de att samarbeta med oss på Pigment Webbyrå. Tillsammans skapade vi en användarvänlig hemsida som i sin enkelhet speglar varumärket och vad de står för. Låt oss berätta om resan från idé till en skräddarsydd WordPress-lösning.

 

 

case-rotatingseals-web

Expertlösningar för specialiserade branscher

Med kunskap och erfarenhet inom sin snäva bransch levererar Rotating Seals sina lösningar till många. Bland annat företag inom mat & dryck-industrin, farmaceutiska industrin, industriella applikationer och marinindustrin. Utöver produkterna så erbjuder de utbildningar, reparationer, service, teknisk support med mera.

Webbdesign i alla sin enkelhet

Med hjälp av Rotating Seals klara färgprofil och logotyp har vi tagit fram en webbdesign som speglar varumärket och dess känsla.

Responsiv design som skapar tillgänglighet

Här ser ni hur vi har skräddarsytt en mobilvänlig design som säkerställer att alla besökare kan ta del av Rotating Seals expertis med bara några få klick.
webbyra-stockholm-personal-sergio

Vill ni också jobba med proffs?

Skip to navigation