Gå direkt till innehåll
Hem / Case / Riabacke & Co.
case-riabacke-hero

Riabacke & Co.

Riabacke & Co har en unik förmåga att roa, beröra och utbilda i samma andetag

Riabacke & Co är en framstående konsultbyrå inom ledarskap, chefsstöd och mentorskap i Stockholm, och vi är stolta över att vara er digitala partner.

Riabacke & Co kontaktade Pigment Webbyrå då det var dags för en ny, lättadministrerad hemsida som speglade företagets karaktär bättre. Uppdrag inkluderade UI/UX-design, frontend-utveckling och en hemsida byggd i WordPress.

case-riabacke-web

En Hemsida med unik och stärkande design

Riabacke & Co är ett företag som förmedlar inspiration och styrka. Paret Riabacke erbjuder utvecklande föreläsningar och workshops inom ledning och kommunikation, chefsstöd och mentorskap. Av sina kunder får de stående ovationer och toppbetyg. Uppdraget att bygga en lättadministrerad hemsida, som återspeglar deras styrka och pondus, var ett inspirerande projekt med en känsla av styrka som smittar av sig.

Poddar, böcker, föreläsningar och workshops

På hemsidan kan du lyssna på Riabackes framgångsika podcast, "Beslutspodden - Om livet, affärerna och resten", på iTunes eller Spotify. Du kan utforska deras böcker samt få föreläsningar och workshops anpassade efter just era behov.

Ett grafiskt manér med styrka och pondus

Kärnan i Riabacke & Co är kraft och karaktär. Med hjälp av deras starka färgprofil och tydliga karaktär har vi tagit fram en webbdesign som speglar varumärket och vad de står för.

Responsiv design skapar tillgänglighet

Här ser ni hur vi har skräddarsytt en mobilvänlig design som säkerställer att alla besökare kan ta del av Riabackes expertis med bara några få klick.
webbyra-stockholm-personal-sergio

Vill ni också jobba med proffs?

Sergio vill gärna träffa dig isåfall.
Ring honom på 070-953 53 99, eller maila sergio@pigment.se

Skip to navigation