Gå direkt till innehåll
Hem / Case / Unga Innovatörer
case-ungainnovatorer-hero

Unga Innovatörer

Digitalisering av Unga innovatörers tjänster och material

Vårt uppdrag för Unga innovatörer var att genom en ny plattform digitalisera deras tjänster och material. Vi har byggt en lärarportal bakom inlogg och lagt stort fokus på att få till en lättnavigerad användarresa. Baserat på deras grafisk profil har vi tagit fram en moderniserad design och vi har byggt integration mot Apsis api.

Vår roll i projektet inkluderade UI/UX design och frontend-utveckling samt projektledning.

case-ungainnovatorer-web

Unga Innovatörers nya hemsida - för innovation i skolan

Unga Innovatörer, en oberoende och ideell skolaktör som har 40 års erfarenhet av arbete med innovation i skolan. Den pågående digitaliseringen, klimatförändringarna och tekniska framsteg omvandlar samhället och arbetslivet i snabb takt. Detta medför nya krav på medborgare och arbetskraft. Skolan har en central roll i att förbereda unga för framtiden. Behovet av en ny WordPress webbplats var stort för att kunna följa samhällets takt.

 

 

Kunskapsbank
och läroportal som hjälpmedel

Vi har byggt en lärarportal med villkorstyrt innehåll, där vi visar olika innehåll för gymnasiet och höstadiet när man är inloggad. Där kan lärare enkelt dela utmaningar och övningar till sina elever i Google Classroom och Microsoft Teams.

Optimerad
mobilvy för Unga innovatörer

Här ser ni hur vi anpassat Unga innovatörers hemsida för mobila enheter. Från den detaljrika startsidan till en informativ undersida.
webbyra-stockholm-personal-sergio

Vill ni också jobba med proffs?

Sergio vill gärna träffa dig isåfall.
Ring honom på 070-953 53 99, eller maila sergio@pigment.se

Skip to navigation