Space

Space, i den 5:e Hötorgsskrapan vid Sergels torg, blir en ny och världsunik mötesplats som kombinerar gaming, musik och ”content creation” på hela sju våningsplan. Space är en av Pophouse Entertainments största satsningar hittills.

Besök Space
Space website

Om uppdraget

Space är ett digitalt kulturcenter i hjärtat av Stockholms stad. En fysisk mötesplats för den digitala generationen. Deras koncept kombinerar viktiga pelare inom digital kultur – spel, musik, ”content creation” och digital kunskap, allt under ett och samma tak.

Space webbplats skulle bli det externa digitala fönstret in i verksamheten där användaren får en känsla av de möjligheter Space erbjuder. Pigment tog fram ett designkoncept för att spegla rätt känsla, men samtidigt vara informativt, interaktivt och intresseväckande.

Designkonceptet togs vidare till utveckling och projektet resulterade i en site där Space användare bland annat kan ta del av information om hela Space verksamhet och kurser, samt boka evenemang, gaming, kurser och utrymmen för coworking. En site där användaren upplever Space – en inkluderande miljö för människor att nätverka, samarbeta och skapa.

Denna webbplats använder cookies

Vi har byggt ett eget plugin för att servera kakor.
Ta gärna alla :)