Gå direkt till innehåll
Hem / Case / Mansjouren
case-mansjouren-hero

Mansjouren

Mansjouren har förmågan att nå ut till de som behöver det mest

Välkommen till Mansjourens nya digitala hem, skapat med kärlek och engagemang. Mansjouren är en ideell förening som ägnar sig åt att erbjuda samtalsstöd till män på nationell nivå.

Då de behövde en förnyad hemsida för att nå ut till sina användare fick vi på Pigment förtroendet att bli deras digitala partner. Vårt uppdrag omfattade UI/UX-design, frontend utveckling och projektledning av en ny hemsida byggd i WordPress. Fokus har legat på att belysa hemsidans syfte – att vara en plats för män som söker stöd.

case-mansjouren-web-1

En digital partner för stöd

Huvudsyftet med Mansjourens hemsida är att informera om de alternativ för det stöd som Mansjouren erbjuder. Här hittar du en översikt över deras telefonjour-tjänster, samtalsgrupper som möts fysiskt och digitalt samt andra resurser som kan vara till hjälp. Mansjouren är övertygade om att alla har lösningen på sina problem inom sig – det är bara svårt att hitta den ibland.

Olika forum för olika behov

Via webbplatsen finner besökaren de olika stödforum erbjuds. Information som datum, tider och vilket typ av forum framgår tydligt. Det finns även möjlighet för Mansjouren att dela internt material med sin styrelse och sina volontärer via ett personligt konto.

Mansjouren är övertygade om att alla har lösningen på sina problem inom sig.

Det spelar ingen
roll vart du befinner dig

Då många av Mansjourens besökare når dem via mobiltelefonen har vi lagt extra tid på en att skapa en enkel användarresa i dessa vyer. Det går snabbt och lätt att hitta det journummer eller den samtalsgrupp du söker.
webbyra-stockholm-personal-sergio

Vill ni också jobba med proffs?

Sergio vill gärna träffa dig isåfall.
Ring honom på 070-953 53 99, eller maila sergio@pigment.se

Skip to navigation