Bostadsrätts
specialisten

Bostadsrättsspecialisten är ett fastighetsmäkleri som bedriver
sin verksamhet i Stockholm. Närmare bestämt på Kungsholmen, Södermalm, Östermalm och i Vasastan. Med ett fokus på smidiga affärer, transparens och rådgivning har de nått sitt mål, lyckliga kunder.

Besök hemsidan

Om uppdraget

Uppdraget för Bostadsrättspecialisten var att designa och utveckla en ny mobilanpassad hemsida i WordPress. Resultatet blev en unik, sober och lugn site som tydligt speglar de olika objekten som finns till försäljning. Då transparens, smidighet och enkelhet är viktiga aspekter inom branschen så har fokus legat på en tydlig navigering och struktur av hemsidan.

De olika objekten får agera huvudspelare. Tillsammans med navigeringen och den sobra designen blir resultatet en trevlig hemsida som tjänar sitt syfte väl. Vi på Pigment tackar Bostadsrättspecialisten för ett fint samarbete och önskar all lycka i framtiden!

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits.