Ericastiftelsen

Vi är stolta över att ha fått förtroendet att designa och bygga Ericastiftelsens nya hemsida! Stiftelsens verksamhet går ut på att hjälpa barn och unga att må bättre samt att utbilda och bedriva forskning i ämnet.

Besök hemsida
Ericastiftelsen hemsida desktop och mobil vy

Om uppdraget

Pigment fick i uppdrag att designa och bygga Ericastiftelsens nya hemsida. På hemsidan kan besökaren ta del ta del av Ericastiftelsens budskap, arbetsmetoder och forskning samt söka till utbildningar och följa ansökningsprocessen  via ”Mina sidor” som skapas med hjälp av bank-id. Besökaren kan också ge en eller återkommande donationer till Ericastiftelsen via Payex kortbetalning eller Swish.

Resultatet är klassiskt och tidlös hemsida där navigation och innehållet får stort fokus. Viktigt för Ericastiftelsen är att barn och unga som är i behov av hjälp enkelt kan komma i kontakt rätt personer. Vi har därför lagt stort fokus på att skapa en enkel navigering och tydlighet. Detta förstärks genom den lugna känslan och tidlösheten i designen som går i Ericastiftelsens grafiska profil.

Vi på Pigment vill tacka alla inblandade för ett fint samarbete och tacka för det viktiga jobb ni gör för våra barn och unga!

 

Denna webbplats använder cookies

Vi har byggt ett eget plugin för att servera kakor.
Ta gärna alla :)