Kontorskraft

Kontorskraft erbjuder tillförlitliga, skalbara och flexibla tjänster inom IT, telefoni och skrivare. i olika omfattning och storlekar. Med sina 30 år i branschen och fokus på supportering, smidig hantering och trygghet är de en pålitlig partner att ha vid sin sida!

Besök hemsidan
Hemsida företag för Kontorskraft. Webbyrå Stockholm.

Om uppdraget

Pigment fick i uppdrag att designa och bygga en ny mobilanpassad hemsida i WordPress. Den nya hemsidan skulle få ett rejält designomtag. Företagets anda och identitet skulle porträtteras på ett sanningsenligt sätt, vilket den tidigare sidan inte speglat ur ett designperspektiv.

De inblandade från Pigment och Kontorskraft jobbade intensivt och väl vilket resulterade i en hemsida långt ifrån föregångaren. Designen har, tillsammans med ett fokus på kundresan och funktioner, resulterad i en hemsida som kan sammanfattas som grafisk, minimalistisk och kreativ. Med genomarbetade detaljer och noga utvalt innehåll blev resultatet en unik och snygg hemsida.

Vi på Pigment tackar alla inblandade på Kontorskraft för ett spännande samarbete som skapat en sida som sticker ut i vårt portfolio. 😊

 

Från det gamla till det nya

Den nya designen har, tillsammans med ett fokus på kundresan och funktioner, resulterad i en hemsida som kan sammanfattas som grafisk, minimalistisk och kreativ. Här kan man tydligt se omarbetningen:

Bilder från Kontorskraft.se
Denna webbplats använder cookies

Vi har byggt ett eget plugin för att servera kakor.
Ta gärna alla :)