Stockholm Fashion District

Stockholm Fashion District är en nordisk affärsmötesplats för modebranschen. Med sitt fysiska distrikt i Stockholm samt digitala plattform så finns de ständigt tillgängliga för alla branschens aktörer. De bedriver projekt inom bland annat branschutveckling, miljö, nätverksgrupper, utbildningar och mässor för att främja utvecklingen av globala modemärken från Norden för framtiden.

Besök hemsidan
pigment_SFD_mockup_wider

Om uppdraget

Pigment fick i uppdrag att tillsammans med Stockholm Fashion District ta fram en ny, mobilanpassad hemsida. Resultatet blev en plattform där de idag kan bedriva alla sina projekt och där alla deras varumärken har ett eget digitalt showroom. Som användare kan du besöka sidan som din branschroll. Exempelvis som butik/inköpare eller som designer.

Resultatet blev en skandinavisk, tydlig och spännande hemsida där information och deras unika bildmaterial får ta mycket plats. Kalendern med alla händelser har en central roll.

Vi på Pigment vill tacka alla inblandade på Stockholm Fashion District för ett givande och roligt projekt och gratta till en fin hemsida!

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits.