Stockholm Plastikkirurgi

Stockholm Plastikkirurgi är en nystartad klinik belägen i centrala Stockholm. Tillsammans har teamet över 20 års erfarenhet av estetisk- och rekonstruktiv plastikkirurgi, estetiska injektionsbehandlingar och hudvård.

Besök hemsidan
pigment_Plastikkirurgi_mockup_wider

Om uppdraget

Pigment har fått vara med utvecklingen av Stockholm Plastikkirurgi från starten. Vårt uppdrag gick ut på att formge och utveckla en mobilanpassad, användarvänlig och stilren hemsida åt kliniken. Viktiga aspekter var bland annat att lyfta klinikens personlighet, kommunicera samtliga behandlingar samt integrera och formge bokningssystemet Metodika.

Resultatet blev en hemsida med en klassisk och skandinavisk känsla. Behandlingarna samt deras resultat får mycket fokus genom en bildbank vilket gör det lätt för användaren att skapa sig en uppfattning av kliniken och deras arbete.

Via den dynamiska sökfunktionen är det lätt att söka på hemsidan och strukturen gör den lättnavigerad och användarvänlig.

Vi på Pigment tackar Stockholm Plastikkirurgi för ett fint och roligt samarbete! Följ Stockholm Plastikkirurgi på deras sociala medier och via hemsidan. 😊

Denna webbplats använder cookies

Vi har byggt ett eget plugin för att servera kakor.
Ta gärna alla :)