The Personal Business Plan

The Personal Business Plan är ett digitalt verktyg för personlig utveckling som vänder sig till privatpersoner. Vi på Pigment fick förfrågan om att ta fram en ny mobilanpassad hemsida med syftet att förmedla företaget och dess personlighet. Kombinationen av kundens kunskaper inom personlig utveckling och våra design- och tekniska kunskaper resulterade i en grym hemsida!

Besök sidan
PBP_case_mockup_wide

Om uppdraget

The Personal Business Plan är ett digitalt verktyg för personlig utveckling. Oavsett vart du befinner dig i livet och vilka mål du har så finns en väg till utveckling hos The Personal Business Plan. De skräddarsyr din utveckling utefter dina preferenser vilket resulterar i en hållbar väg till ditt slutgiltiga mål. Företaget blir ofta internationellt uppmärksammat och anses av sin målgrupp och branschfolk vara en av de ledande inom branschen. De jobbar bland annat med jättar som Deloitte, EY, Danske Bank, Maersk med flera.

Pigment anlitades för att lyfta den något gamla och stela hemsidan och skapa en modern plattform. Resultatet blev en levande och fräsch hemsida som tydligt förmedlar The Personal Business Plan’s personlighet. Designen ger grundarna, tjänsterna och produkterna stor plats vilka förmedlas genom färg, form, tonalitet och detaljrikedom. Vi på Pigment är stolta över att få välkomna The Personal Business Plan till vår portfolio och tackar för ett givande samarbete!

Denna webbplats använder cookies

Vi har byggt ett eget plugin för att servera kakor.
Ta gärna alla :)